WindTkracht Social Media Support uit de startblokken

Schrijven voor en over bedrijven, schrijven voor websites, persberichten de wereld insturen, het is allemaal niet nieuw. Maar het schrijven van een blog voegt een heel andere dimensie toe.

Ach, het is nWindtkracht start pet als het starten van een bedrijf. Dit voegt een nieuwe dimensie aan je loopbaan toe. Het begint bij het maken van keuzes. Een onderwerp dat ik vanuit mijn vorige werk veelvuldig belicht heb, maar wat als vanzelf ook op mijn pad kwam. Vragen, euforie, twijfels, onzekerheden, enthousiasme en passie, je vliegt van de ene naar de andere emotie, maar wat uiteindelijk overblijft is kracht. Kracht om te starten, kracht om de knoop door te hakken en de sprong in het diepe te wagen. Kracht om over je twijfels heen te stappen en in jezelf te geloven. WindTkracht is geboren.

Tegelijkertijd een moment om jezelf af te vragen waar je kracht ligt. Mijn kracht zit in het in verbinding brengen van mensen die elkaar kunnen versterken, op zoek gaan naar oplossingen, leren, ontdekken en anderen daarin mee te nemen. Dat is ook wat ik de afgelopen periode heb gedaan met social media; veel uitzoeken, veel leren, veel doen. Nu is het tijd om daadwerkelijk uit de startblokken te komen. Bedrijven die aan de slag willen met social media en daarin ondersteuning zoeken, zijn bij mij aan het juiste adres.

WindTkracht Social Media Support uit de startblokken

2 gedachten over “WindTkracht Social Media Support uit de startblokken

 • 7 februari 2013 om 08:37
  Permalink

  Hoi Astrid
  Gefeliciteerd, lef hoor!

  Neem maar even aan dat je mij nog kent van GG
  Ben op zoek naar informatie en ondersteuning op dit gebied, niet zo zeer voor een bedrijf maar meer voor mij persoonlijk, kunnen wij een keer iets afspreken?

  groet Lisenka

  Beantwoorden
  • 7 februari 2013 om 09:42
   Permalink

   Natuurlijk Lisenka, het is weliswaar lang geleden, maar hoe zou ik jou nu kunnen vergeten? Bel me gerust om wat af te spreken.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *