Astrid van der Windt

Bent u op zoek naar een gedreven ondersteuner die u het werk uit handen neemt? Mijn naam is Astrid van der Windt en ik ben eigenaar van WindTkracht Support. Ik ben een gedreven projectleider met specialisaties op het gebied van communicatie via web en social media en verkeerseducatieprojecten.

Astrid van der WindtPlannen maken is een ding, maar ze uitvoeren is een onmisbare volgende stap. Het beheren van websites en Social Media wordt weliswaar belangrijk gevonden, vaak ontbreekt de tijd om er actief en structureel mee aan de slag te gaan. Bovendien kost ook het opdoen van de nodige ervaring kennis u veel tijd en energie. WindTkracht is gespecialiseerd in content- en socialmediabeheer en zorgt voor continuïteit bij de opbouw en het beheer van uw social media.Het is daarbij mijn ambitie om een organisatie krachtig en duidelijk neer te zetten met de uitstraling die uw bedrijf wenst.

Ervaring

Als communicatieadviseur en projectleider heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan met webcare en social media. Om deze ervaring te borgen en tot nieuwe inzichten te komen heb ik de opleiding Social Media Manager gevolgd bij Just Connecting. Sinds december 2012 ben ik gecertificeerd Social Media Manager.

Speciale interesse- en kennisgebieden vanuit opleiding en vrijwilligerswerk:

Public Relations, verkeersveiligheid en toerisme.

Wilt u meer weten? Check hier mijn LinkedIn profiel.